Open op weekdagen, ook ‘s morgens en ‘s avonds, welkom na afspraak!

Calmante_schoonheidsinstituut-schoonheidssalon-Kempen-Westerlo-verzorging-huidverbetering-afslanken

Colombian butt lift

Voor de perfecte billen!

WAT IS EEN COLOMBIAN BUTT LIFT?

De Colombian butt lift is een nieuwe trend op het gebied van lifting. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van een vacuümtherapie waarmee je billen niet enkel gelift worden, maar ook meer volume krijgen. Daarnaast is de deze behandeling ook erg doeltreffend tegen cellulite.

Deze vorm van lifting heeft als doel de billen op een natuurlijke manier te vergroten en verstevigen en maakt het zelfs mogelijk om de vorm van je billen aan te passen.

De Colombian butt lift is uiteraard geen mirakeltechniek. Om je bilvorm aan te passen, zijn meerdere behandelingen nodig.

HOE GAAN WE TE WERK?

De behandeling is heel eenvoudig toe te passen, pijnloos en volledig zonder risico.

Voor we aan de behandeling beginnen, voeren we een grondige analyse uit. Dit gebeurt tijdens het intakegesprek en is nodig om een optimaal resultaat te verzekeren.

We starten met een korte massage, daarna volgt eerst een behandeling met de vaculift van billen en zitvlak voor een optimaal resultaat. Je billen worden aan de hand van vier soorten bewegingen (pulsing, rolling, popping en draining) behandeld. Nadien volgt de vacuümtherapie, de butt lift. Tijdens het liften worden de opzetstukken van het vacuüm op je billen geplaatst.

WAT ZIJN DE RESULTATEN?

De resultaten van de Colombian butt lift zijn voor iedereen anders. Om een goed resultaat te verzekeren, zijn gemiddeld 5 tot 10 behandelingen nodig. Nadat je het gewenste resultaat bereikt hebt, raden wij je aan om driemaandelijks terug te komen om het gewenste resultaat te blijven behouden.

BETAALMETHODES

Cash of met de bancontact app

MAIL

marinka@calmante.be

TELEFOONNUMMER

+ 32 496 18 18 48

ADRES

Voorteinde 6, 2260 Westerlo

OPENINGSUREN

Op weekdagen en zaterdag

FACEBOOK SHOP

Van cosmetica tot accessoire

ACTIE

Neem een abonnement van 6 behandelingen en bespaar.
Betaal nu € 500 i.p.v. € 540

Prijzen

Colombian butt lift

Boek meteen voor 6 sessies en betaal € 500 i.p.v. € 540

Je kan boeken bij Marinka en Enola

Calmante_schoonheidsinstituut-schoonheidssalon-Kempen-Westerlo-Afslanken-Huidverbetering-Verzorging-Cryo21_Arctik21_Dreamshaper-Revive_Restart

Nieuwe behandeling bij Calmanté! Collageendraden'

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam. Het bevindt zich in ons bindweefsel en zorgt voor elasticiteit en stevigheid.