Open op weekdagen, ook ‘s morgens en ‘s avonds, welkom na afspraak!

Calmante_schoonheidsinstituut-schoonheidssalon-Kempen-Westerlo-verzorging-huidverbetering-afslanken

Dreamshaper

Het meest complete afslanksysteem

DE ULTRATONE DREAMSHAPER

De Ultratone methode van de Dreamshaper heeft zich al meer dan 40 jaar bewezen op het gebied van figuurcorrectie, afslanken en het verminderen van cellulite

Tijdens een behandeling met de DreamShaper worden je spieren op een aangename manier getraind.  Elke minuut worden veranderende signalen van vibratie (trilling) en spiercontractie gelijktijdig op het lichaam afgegeven. Je ervaart hierdoor op elk lichaamsdeel een andere sensatie.  Dit bevordert gelijktijdige vetafbraak, het verbetert de lymfedrainage én je huid wordt gelift, verstrakt en verstevigd

De technologie die tijdens de Dreamshaper (basis)behandeling wordt gebruikt noemt men biostimulatie. Biostimulatie is het meest veilige alternatief voor liposuctie, buikwandcorrectie, face-lift, fillers en botox. Het bevordert de lichaamsprocessen op een manier waardoor het lichaam weer mooier, slanker, vitaler en gezonder wordt.

3-VOUDIGE AANPAK VOOR VETOPHOPING (TRIO LIPO)

De DreamShaper heeft een meervoudige werking en kan alle oorzaken van een esthetisch probleem gelijktijdig aanpakken. Met de Ultratone Dreamshaper kan je ook rekenen op een “all-in” behandeling. Het bevat alle technologische snufjes voor zowel lichaam als gelaat

 • Ultrasound
  Deze technologie zorgt voor een gecontroleerde vetafbraak door middel van laag- en hoogfrequente Ultrasound voor veilige cavitatie (proces om vet te verwijderen). Er ontstaat een directe vrijgave van opgeslagen vetten door de adipocyten (vetcellen). Het bestrijdt vetophopingen en vermindert bovendien cellulite.
 • OCM Lypolyse
  Deze aanpak verbetert de lymfe- en bloedcirculatie en faciliteert zo de afvoer van vrije vetzuren en glycerol. Het vrijgekomen glycerol wordt op die manier als energie naar de spieren getransporteerd.
 • Biofrequentie
  Dit systeem verbruikt de vrijgekomen energie en verbrandt calorieën door intensieve spiercontractie. De spiermassa verhoogt en de aanmaak van collageen en elastine worden gestimuleerd voor een strakke en stevige huid.

VOORDELEN

 • Gecontroleerde cavitatie: Opgeslagen vetten worden door gecontroleerde cavitatie (proces om vet te verwijderen) meteen vrijgegeven. Cavitatie is een goed en pijnloos alternatief voor liposuctie. We spreken hier over kleine hoeveelheden vet op lokale zones.
 • Lipolyse: Breekt de vrijgegeven vetten af in vrije vetzuren en glycerol.
 • Lymfedrainage: Stimuleert de afvoer van de vrijgekomen vetzuren, glycerol en afvalstoffen. Het vermindert het vasthouden van vocht (vochtretentie).
 • Bevordert de bloedcirculatie: Verbetert de zuurstofvoorziening en aanvoer van energie naar de spieren.
 • Spierstimulatie: Verhoogt energie- en calorieverbruik. Vermindert de vetmassa en vergroot de spiermassa door 90% van de spiervezels aan te spreken.
 • Huidverbetering: Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Verstrakt en verstevigt de huid die door het afslanken slapper is geworden.
 • Anti-cellulite: De combinatie van bovenstaande technieken is volgens wetenschappelijk onderzoek het meest succesvol gebleken bij de bestrijding van cellulite.
 • Pijnverlichting & Rehabilitatie: Stimuleert het zelfherstellend vermogen. Maakt het lichaam sterker en gezonder. Versnelt het herstel van blessures met 50%.
 • Wellness: Lumi therapie en de gepatenteerde Ultrawave signalen zorgen voor een uiterst ontspannende en comfortabele wellness sessie.

RESULTATEN

 • Plaatselijk wordt omvang en vet verminderd terwijl de huid wordt verstevigd, overtollig vocht wordt afgevoerd en de spieren worden getraind. Dit zorgt – al na de eerste behandeling –  voor een plaatselijke omvangvermindering.
 • De behandeling zorgt voor een versterking van de spieren en verhoging van de spiermassa. Met de Dreamshaper wordt 90% van de spiermassa aangesproken! Dit is gigantisch als je weet dat topsporters tijdens een intensieve training maximaal 45% van de spiervezels kunnen aanspreken. 
 • Gemiddeld verlies je per behandeling 0,5 cm vet. Met de eerste behandeling zal je in verhouding de meeste centimeters verliezen. Het gemiddelde omvangverlies na 12 behandelingen is 6 cm. We spreken dan over één meetplek (bv buik), zonder aanpassingen in voedsel en beweegpatroon.

Resultaten zijn uiteraard verschillend per persoon en afhankelijk van een aantal factoren. Een 100% werking voor iedereen bestaat niet. 

TIPS

 • Drink voor en na de behandeling een glas water.
 • Eet niets 1 uur voor en 1 uur na de behandeling (zo spreken we sneller de vetreserves aan).
 • Sport je? Dan doe je best aan krachttraining voor een behandeling met de Dreamshaper, cardiotraining doe je best erna.
 • Biostimulatie is voornamelijk gericht op figuurcorrectie en werkt ondersteunend bij het afslanken. De probleemzones die bij sporten of diëten ontstaan, alsook een verslapte huid, kunnen door de Dreamshaper verholpen worden. Ligt jouw focus ook op afslanken, combineer deze behandeling dan met Restart. Zo wordt je einddoel sneller bereikt.

BETAALMETHODES

Cash of met de bancontact app

MAIL

marinka@calmante.be

TELEFOONNUMMER

+ 32 496 18 18 48

ADRES

Voorteinde 6, 2260 Westerlo

OPENINGSUREN

Op weekdagen en zaterdag, ook 's avonds

VRAAG NAAR ONZE PRODUCTEN

Van cosmetica tot accessoires

ACTIE ARCTIK 21

Biostimulatie lichaam (6 sessies)
+
Arctik 21 (3 sessies)

Betaal nu € 810 i.p.v. € 915

VOOR & NA

Calmante_schoonheidsinstituut-schoonheidssalon-Kempen-Westerlo-Afslanken-Huidverbetering-Verzorging-Cryo21_Arctik21_Dreamshaper-Revive_Restart

Dreamshaper buik

Calmante_schoonheidsinstituut-schoonheidssalon-Kempen-Westerlo-Afslanken-Huidverbetering-Verzorging-Cryo21_Arctik21_Dreamshaper-Revive_Restart

Dreamshaper Rug

Calmante_schoonheidsinstituut-schoonheidssalon-Kempen-Westerlo-Afslanken-Huidverbetering-Verzorging-Cryo21_Arctik21_Dreamshaper-Revive_Restart

Dreamshaper benen

Calmante_schoonheidsinstituut-schoonheidssalon-Kempen-Westerlo-Afslanken-Huidverbetering-Verzorging-Cryo21_Arctik21_Dreamshaper-Revive_Restart

Dreamshaper buik (resultaat na 2 sessies)

"MEET BEFORE WE TREAT"

Ben je nog niet zeker welke behandeling het best bij jouw lichaam of gelaat past?
Plan dan een GRATIS kennismakingsgesprek in en ik neem uitgebreid de tijd om dit samen met jou te bekijken.

Prijzen

DREAMSHAPER LICHAAM

Voordat we de behandeling starten, bekijken we jouw doelstellingen. Op basis daarvan zetten we, indien gewenst, een specifiek traject op. 

Calmante_schoonheidsinstituut-schoonheidssalon-Kempen-Westerlo-Afslanken-Huidverbetering-Verzorging-Cryo21_Arctik21_Dreamshaper-Revive_Restart

Nieuwe behandeling bij Calmanté! Collageendraden'

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam. Het bevindt zich in ons bindweefsel en zorgt voor elasticiteit en stevigheid.