Open op weekdagen, ook ‘s morgens en ‘s avonds, welkom na afspraak!

Calmante_schoonheidsinstituut-schoonheidssalon-Kempen-Westerlo-verzorging-huidverbetering-afslanken

Restart

Een positieve mindset in
een gezond lichaam

WAT IS RESTART?

Restart is “a new way of life” en zoveel meer dan een dieet. Het is een volledig uitgewerkt programma dat je helpt om op een natuurlijke manier te leren omgaan met voeding zodat jij je lichaam in de juiste balans kan brengen. Hierbij staat gezonde voeding en een 100% natuurlijk voedingssupplement centraal.
 
Met Restart kan je gemakkelijker “neen” zeggen tegen al die overbodige suikers en koolhydraten. Maag- en darmklachten verminderen drastisch of blijven helemaal weg en je hebt geen last meer van een opgeblazen gevoel. 
 
Je leert dus hoe je beter kan omgaan met je voeding. Hierdoor ga je afslanken én kan je daarna je gewicht behouden.

COACHING

Jij speelt zelf een belangrijke rol in jouw afslankverhaal. Je wordt tijdens het hele traject namelijk je eigen coach en zal onder andere zelf je voedingsschema’s opstellen. 

Uiteraard sta je er nooit helemaal alleen voor en word je wekelijks door Marinka begeleid. Zo neem je het heft in eigen handen, maar kan je altijd rekenen op haar steun.

Tijdens de drie fases: ontgiftingsfase, zoekfase en leeffase werk je aan je eigen levenslange gezonde lichaam.

FASE 1: ONTGIFTINGSFASE

De ontgiftingsfase is een fase die, afhankelijk van je streefgewicht, twee tot zes weken duurt. Deze fase is de meest strikte fase. In deze fase gaat je lichaam herstellen.

Door iedere dag een energetische ampul in te nemen, neemt je hongergevoel af en verbrandt je vet sneller. Je gaat ook minder snel snacken doordat de ampul je emotioneel in balans brengt.

Door een aantal voedingsmiddelen weg te laten en enkel lichte voeding te eten, gun je je maag en darmen rust. Je lichaam ontdoet zich geleidelijk aan van afvalstoffen waardoor het zich zuivert en waardoor je metabolisme een boost krijgt.

FASE 2: ZOEKFASE

In de zoekfase leer je je lichaam als het ware opnieuw begrijpen. Iedere week herintroduceer je specifieke voedingsstoffen. Samen bekijken we nauwgezet hoe je lichaam hierop reageert. Zo ontdek je in no time welke voedingsstoffen je beter schrapt en welke je echt nodig hebt om een stabiel gewicht te behouden.

Afhankelijk van jouw specifieke wensen, kies je volledig zelf hoelang deze fase duurt.

FASE 3: LEEFFASE

Restart is geen quick fix die het jojoën in de hand werkt, in tegendeel. Restart helpt je naar een levenslang gezond lichaam én gewicht.

Om ervoor te zorgen dat de kilo’s er niet snel weer bij komen, bedenken we samen een realistisch plan dat ervoor zorgt dat je ook na het Restart-programma een stabiel gewicht blijft behouden.

IK STA VOOR JE KLAAR!

Restart vertrekt vanuit een “mentorship” waarbij ik je aan de hand van een toolkit begeleid naar jouw streefdoel.

We plannen eerst een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bepaal jij jouw persoonlijke traject. Daarna komen we wekelijks samen voor een consultatie.

We sturen je bij waar en wanneer nodig en bespreken steeds tijdig de opvolging binnen jouw persoonlijk traject.

90% VAN DE KLANTEN HERVALT NIET

Wist je dat 90% van de klanten die het Restart-programma volgen, niet hervallen? Dit is het ultieme bewijs dat Restart je op een gezonde en verantwoorde manier naar een gezond lichaam en gewicht leidt.

Er zijn je natuurlijk al een heleboel mensen voorgegaan. Restart helpt jaarlijks meer dan 600 klanten bij het vinden en behouden van hun streefgewicht.

Ook mijn klanten zijn supertevreden!

BETAALMETHODES

Cash of met de bancontact app

MAIL

marinka@calmante.be

TELEFOONNUMMER

+ 32 496 18 18 48

ADRES

Voorteinde 6, 2260 Westerlo

OPENINGSUREN

Op weekdagen en zaterdag, ook 's avonds

VRAAG NAAR ONZE PRODUCTEN

Van cosmetica tot accessoires

COMBI PRIJS

Combineer het Restart-programma met de huidverbetering van Arctik 21 voor optimale resultaten.

Arctik 21 abonnement (5x)
+ Restart

€ 995 ipv € 1170

SUPER COMBI

Combineer het Restart-programma met de figuurcorrigerende Dreamshaper!

Calmante_schoonheidsinstituut-schoonheidssalon-Kempen-Westerlo-Afslanken-Huidverbetering-Verzorging-Cryo21_Arctik21_Dreamshaper-Revive_Restart
Calmante_schoonheidsinstituut-schoonheidssalon-Kempen-Westerlo-Afslanken-Huidverbetering-Verzorging-Cryo21_Arctik21_Dreamshaper-Revive_Restart

“Restart..

Vaak over gehoord, lang over getwijfeld ! Tot ik zag dat Marinka van Calmanté dit aanbood. Ik vond haar hiervoor al een super vriendelijke, spontane maar vooral eerlijke madam! [...] De start was even doorbijten maar Marinka stond me hierin super bij! Elke vraag werd beantwoord en elke stap vooruit aangemoedigd.

Nu zijn we exact 1 maand verder .. en ook 7,5kg lichter! WAUW .. dit had ik nooit kunnen dromen. Plus, het mooiste; ik voel me SUPER! De drang naar zoet of fast food is zelfs zo ver weg momenteel dat ik dit patroon van voeding ook echt wil blijven aanhouden! Zelfs al zit ik binnenkort op mijn streefgewicht! [...] “

Rien Holemans

Prijzen

Restart

Volg het Restart-programma ONLINE en ontvang 10% KORTING!
Je kan boeken bij Marinka

Calmante_schoonheidsinstituut-schoonheidssalon-Kempen-Westerlo-Afslanken-Huidverbetering-Verzorging-Cryo21_Arctik21_Dreamshaper-Revive_Restart