Open op weekdagen, ook ‘s morgens en ‘s avonds, welkom na afspraak!

Calmante_schoonheidsinstituut-schoonheidssalon-Kempen-Westerlo-verzorging-huidverbetering-afslanken

Wenkbrauwstyling

Ga voor een sprekende blik!

WAT IS WENKBRAUWSTYLING?

Je wenkbrauwen zijn cruciaal voor je uitstraling. Daarom is het ook belangrijk om deze goed te verzorgen. Bij Calmanté zorgen we voor de perfecte wenkbrauwen.

BROW SHAPING & TINTING

Shaping bestaat eruit je wenkbrauwen de juiste vorm te geven. Daarbij maken we gebruik van suikerpasta van het merk Royx Pro. Je kan er ook voor kiezen om je wenkbrauwen met een pincet te laten epileren. We geven je bovendien graag advies over de wenkbrauwvorm die het best bij jouw gelaat past.

Bij tinting worden de wenkbrauwen in de gewenste kleur geverfd waardoor de wenkbrauwen voller lijken. Hierdoor vermijd je ook dat je ze iedere dag moet inkleuren met potlood. Deze behandeling is bovendien ook erg geschikt voor als je erg lichte wenkbrauwharen hebt. Het resultaat blijft minstens enkele weken zichtbaar.

HENNA BROWS

De nieuwste trend onder de wenkbrauwen! Zet je wenkbrauwen in de kijker met onze henna brows.

Hoe zorgen wij voor de perfecte, sprekende look? We meten eerst de ideale vorm van je wenkbrauwen, en kleuren deze nadien in met henna. Het grote verschil met verven is dat henna ook je huid kleurt, waardoor er een vollere en strakke wenkbrauw ontstaat. Het kleuren van de huid zorgt er dus voor dat je wenkbrauw meer definitie krijgt en zorgt voor een intensere look. Hennaverf blijft 2 weken op de huid en 6 weken op de haartjes.

Nadien worden de wenkbrauwen geepileerd met suikerhars en afgewerkt met een pincet.

Wij werken met het merk Supercilium. Het voordeel van deze producten is dat het de haargroei stimuleert, dus een win-win situatie als je weinig haartjes hebt.

BETAALMETHODES

Cash of met de bancontact app

MAIL

marinka@calmante.be

TELEFOONNUMMER

+ 32 496 18 18 48

ADRES

Voorteinde 6, 2260 Westerlo

OPENINGSUREN

Op weekdagen en zaterdag

FACEBOOK SHOP

Van cosmetica tot accessoire

VOOR & NA

Prijzen

Wenkbrauwstyling

Je kan boeken bij Marinka, Enola of Britt

Calmante_schoonheidsinstituut-schoonheidssalon-Kempen-Westerlo-Afslanken-Huidverbetering-Verzorging-Cryo21_Arctik21_Dreamshaper-Revive_Restart

Nieuwe behandeling bij Calmanté! Collageendraden'

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam. Het bevindt zich in ons bindweefsel en zorgt voor elasticiteit en stevigheid.